Welkom in ons sfeervolle restaurant!

Stap binnen in de warme ambiance van ons prachtige paviljoen, een waar architectonisch pareltje met Friese boerderijtrekken. Zo heeft het restaurant zitplaatsen voor ongeveer 40 personen binnen en een terras dat plaats biedt aan circa 60 personen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten met panoramisch uitzicht. Of u nu buiten onder een overdekt plekje zit of binnen ontspant, elk moment wordt er een om te koesteren.

Culinaire Verwennerij in het Paviljoen

Gedurende het seizoen, van april tot oktober, staan onze deuren zeven dagen per week voor u open. In de winterperiode verwelkomen we u van vrijdag tot en met zondag. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een drankje met een borrelhapje, of een speciale gelegenheid, in ons paviljoen staan we voor u klaar. Bekijk hieronder onze menukaart.

Perfecte locatie voor feesten en Evenementen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw verjaardag, bedrijfsuitje, of ander feest? Dan biedt ons paviljoen de perfecte setting voor memorabele momenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs om de sfeer te proeven.

Een Haven van Rust

Onze passantenhaven, gunstig gelegen nabij de dorpskern, beschikt over 25 ligplaatsen voor kleine kruisers. Met gebruikelijke voorzieningen en een vuilwater innamepunt, is het een rustige haven om te vertoeven. Overnachten in onze haven na een dag op het water? Dat is zeker mogelijk. Verder hebben we ook een prachtige camping met 6 natuurlijke ingerichte velden midden in de natuur.

Bootverhuur voor Extra Avontuur

Ontdek de wateren rondom Easterlittens met onze motorbootjes, kano’s en sloepen die te huur zijn. Voor meer informatie en tarieven, bekijk onze verhuurpagina.

Klaar om de charme van ons paviljoen te ervaren? Kom gerust langs voor een eerste indruk of neem contact met ons op voor meer details. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons paviljoen aan het water, waar elke ervaring een moment van puur genot wordt!