Passantenhaven

Onze haven, mooi gelegen nabij de dorpskern van Easterlittens, heeft 25 ligplaatsen voor kleine kruisers. Op fietsafstand (2,4km) vindt u een supermarkt voor al uw boodschappen en op het dorpsplein is een bushalte. Deze bus rijdt vervolgens rechtstreeks naar Winsum, met een halte naast de supermarkt. Door de combinatie met een kleinschalige camping, beschikken we over de gebruikelijke faciliteiten zoals sanitair, wifi en stroom. Maar daarnaast beschikken wij ook over een vuilwater innamepunt. Hier kunt u niet alleen uw vuilwater en bilgewater kwijt maar kunt u ook weer vers water tanken.

Ook is onze haven een uitstekend uitgangspunt als u graag de Friese meren wilt bezoeken met de boot. Wij namelijk zijn centraal gelegen tussen Sneek, Bolsward, Franeker. Hierdoor heeft u tal van mogelijkheden om door verschillende steden in Friesland te varen. Verder ligt de haven aan de Middelseeroute. Dit is dan ook een mooie locatie om tussendoor te overnachten.

Heeft u na een heerlijke dag varen geen zin om te koken? Dan kunt u in ons paviljoen of op het terras, met uitzicht over de haven, een heerlijk hapje eten. Wij bieden een divers menu aan met niet alleen borrelhapjes maar ook overheerlijke hoofdgerechten en desserts. Of geniet na het eten van een heerlijk kopje koffie of glas wijn op het terras.

Bovendien kunt u bij ons e-bikes huren. Dus wilt u even van de boot af en de prachtige omgeving op de fiets verkennen? Dat is bij ons geen probleem.

Tot slot bieden we ook nog een aantal motorbootjes, kano’s en een sloep te huur aan. Meer informatie en tarieven hiervan vindt u bij verhuur.

Kortom, komt u met de boot langs, dan bent u van harte welkom om in onze haven overnachten. Onderstaand ziet u de tarieven.

haven it Krúswetter in friesland

Tarieven

Liggeld boot inclusief douche € 1,50 per meter
Bijzettentje € 3,75 p.n.
Elektrische aansluiting € 2,95