It Kruswetter

Een camping en passantenhaven met een paviljoen aan het water. Deze mooie camping is een unieke combinatie van rust en waterrecreatie. 

Een heerlijke plek midden in het groen, centraal gelegen tussen de Friesche steden Sneek, Bolsward, Harlingen, Franeker en Leeuwarden(culturele hoofdstad 2018).  Een perfecte uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en kanoliefhebbers.De Boalserter trekfeart  en Frentsjerter feart zijn uitstekende viswateren die vanaf de camping bereikbaar zijn.  Er lopen vanaf de camping schitterende routes door het weidse land die door rustieke terpdorpjesen langs statige boerderijen en vogelkijkhutten (Skrok en Skrins ) voeren. 

In het paviljoen kunt u informatie vinden over de camping en omgeving, uw feestje geven of heerlijk op het terras aan water genieten van de omgeving en het mooie dorp Easterlittens. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen we de camping voor 70 % van energie voorzien en daarmee de groene uitstraling van de camping en zijn omgeving versterken.

 

Rental

Stacaravans

Motorbootjes

Trekkershutten