Camping

Onze gemoedelijk camping bestaat uit 6 gezellige grasveldjes met ruime en rustige plaatsen voor totaal 40 tenten of toercaravans.
Door deze indeling is het mogelijk om een plek te zoeken op een veldje met voornamelijk rustzoekers.
Als u kinderen heeft, dan kunt u een veldje kiezen waar ook andere gezinnen staan, zodat zij ook andere kinderen kunnen ontmoeten. Er is dus voor elk wat wils.Onze camping is door Fiets Fun uitgekozen als de ideale startplek waar vanuit men kan eiland (Terschelling en Vlieland) hoppen.

Het verwarmde hoofd sanitairgebouw voorziet de kampeerder in een gratis (gasten van de haven betalen € 0,50 voor douchegebruik) douche- en wasgelegenheid, toiletten, afwasruimte met magnetron. Tegen een vergoeding kunt u  gebruik maken van een was- en droogmachine.

In april 2016 is een nieuw sanitairgebouw geopend centraal op de camping met 4 badkamers(douche, wasgelegenheid, en toilet)  1 gezinsbadkamer en een afwasgelegenheid.Het gebouw is voorzien van een zonneboiler.

Er is een overdekte stortgelegenheid voor chemisch toiletten en wc-emmers en gratis draadloos internet op de gehele camping.

Alle velden zijn voorzien van water en stroom aftappunten.
Een speeltuintje voor de kleintjes ontbreekt natuurlijk niet.
Het ons omringende water is uitermate geschikt om op te kanoën of om in te vissen, te zwemmen of lekker “bommetje” te doen vanaf de brug.

Uw huisdier is mits aangelijnd, van harte welkom op “it Kruswetter” ! De receptie vindt u in ons nieuwe paviljoen gelegen aan de Franeker vaart met terras aan het water, waar ook een folderpost is gevestigd die u voorziet van informatie en tips over onze omgeving.

Hier kunt u ook terecht voor een drankje/hapje.

boven